Durant l’estiu ja ha funcionat el punt de càrrega de vehicles elèctrics de Tremp i des de l’Ajuntament es destaca que l’acollida ha estat molt bona. Està situat al centre del poble, a la plaça Capdevila i disposa de dos places de recàrrega.

A més a més des de la pàgina web de l’Ajuntament es pot descarregar l’imprès per sol·licitar la targeta de càrrega elèctrica si no se’n disposa. I també està previst poder instal·lar un altre punt de càrrega, en aquest cas de càrrega ràpida.

La idea és des del consistori ajudar a promoure la mobilitat sostenible a través de l’ús del transport públic, però també de vehicles que no utilitzin combustibles contaminants com la gasolina i el gasoil facilitant els punts de càrrega dels elèctrics.

Parlen al vídeo: ANTONI FLORES, REGIDOR OBRES, URBANISME I MOBILITAT