Els responsables de l’estació d’esquí nòrdic de Tuixent la Vansa confien que podran seguir oberts de forma ininterrompuda fins a final de temporada, després d’haver protagonitzat l’inici més matiner. Els inusuals gruixos de neu acumulats els darrers dies d’octubre van permetre a l’estació obrir els circuits de nòrdic i de raquetes bona part del pont de l’1 de novembre. La base acumulada és tant important que caldria una situació molt desvaorable perquè l’estació hagués de tancar a curt termini.

A banda de permetre als esquiadors i raquetistes començar abans la temporada, aquest fet ha permès allargar els mesos de feina als treballadors de l’estació.

A dia d’avui la única estació que està oberta a banda de Tuixent la Vansa és la d’esquí alpí de Masella, que també ha garantit que ja es mantindrà oberta de forma ininterrompuda fins a final de temporada.

Parlen al vídeo: ALBERT NADAL, DIRECTOR TUIXENT LA VANSA