Aquest dijous s'ha presentat la Fira del Cavall de Puigcerdà, que tindrà lloc aquest cap de setmana del 10 i 11 de novembre. Precisament, una de les novetats d'enguany són les dates, ja que l'ajuntament i les associacions de restauradors, hotelers i comerciants han decidit traslladar la fira al segon cap de setmana de novembre per evitar que coincidís amb el pont de Tots Sants. D'aquesta manera, s'aconsegueix dos caps de setmana amb gran afluència de visitants a la vila i a la comarca.

La fira del Cavall és la mostra de bestiar equí més important del país, amb uns 800 caps de bestiar i un volum considerable de compra venda d'animals. Aquest esdeveniment tornarà a comptar enguany amb la col·laboració de CaixaBank, que hi aporta 6000 euros. Ajuntament i entitat bancària han signat aquest migdia l'acord de col·laboració.

Com sempre, el plat fort del cap de setmana serà el Concurs de dissabte al matí, que aquest any arriba a la 38a edició. Es premiaran els millors exemplars de sobranyes i sobranys, terçones, eugues amb pollí, terçons, quartons i sementals i també es distingiran les millors ramaderies.
La fira es complementa amb un mercat multisectorial que anualment compta amb unes 400 parades ubicades a la zona industrial de l'Estació, al centre de la Vila i als carrers a l’entorn de l’estany.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ - JORDI PORTA, DIRECTOR ÀREA NEGOCI CAIXABANK PIRINEUS