L’estació d’esquí de Portè Pimorent, a l'Alta Cerdanya, iniciarà la temporada aquest proper dissabte 10 de novembre. Les bones condicions de neu que presenta la comarca aquests primers dies de novembre han fet que l’estació d’esquí de Porté hagi avançat l'inici de temporada, prevista en un principi pel 17 de novembre. Amb gruixos d'uns 50cm a les cotes més altes del complex, la previsió és obrir 10km de dos sectors i possiblement un tercer.
Portè Pimorent presenta aquesta temporada algunes novetats, com ara la nova pista Les Chasseurs, que, de fet, els esquiadors més tècnics ja feien en els seus descensos, en esquí fora pista, i la millora a la pista Les Sapins.
Una altra novetat és l’obertura d’un cinquè sector a l’estació: la zona del Baladrà, que es mantindrà obert durant tota la temporada. Per això es posarà en marxa un servei de mini-autobusos cada 15 minuts que retornaran els esquiadors fins al coll de Pimorent.
A més, aquests darrers mesos s’ha anivellat i pavimentat l’aparcament inferior de l’estació, a l’entrada del poble de Porté, a tocar del telecadira de l’Estagnol. S’ha fet una renovació total i s’ha buscat que estigués més integrat al paisatge del seu entorn. També s’ha condicionat un accés al telecadira de l’Estagnol per a les persones amb discapacitat física.