Aquest cap de setmana Sort celebra la Fira de Tardor. Un esdeveniment ple d’activitats per a tots els públics i mercat agroalimentari, d’artesania, vehicles i maquinària agrícola i amb la cultura de la zona com a principal protagonista.
El dissabte de bon matí ja es pot conèixer Sort a través d’una visita guiada que ofereixen els alumnes del cicle formatiu de Guia de l’institut de Sort i els més petits poden gaudir d’un espectacle itinerant. Al llarg del dia, les sardanes i la 12a trobada de músics pallaresos donen el punt cultural a la jornada, però també es compta amb els concursos de cerveses artesanes i de ratafia del Pallars.
El diumenge destaca l’exhibició castellera dels Malfargats del Pallars i el concurs morfològic nacional d’ovella xisqueta, la raça autòctona del Pallars.
A més al llarg del cap de setmana es dona a conèixer els productes kilòmetre 0 els estands de la fira i a través de tastos gastronòmics. I amenitzat per diferents actuacions musicals en directe en diferents moments del cap de setmana.