L’Ajuntament de Guils de Cerdanya ha obert una nova convocatòria per la concessió d’ajuts escolars, una iniciativa que per quart any consecutiu es fa en benefici de les famílies del municipi. Els requisits per acollir-se a aquests ajuts són estar empadronats a Guils i cursar els estudis en un centre escolar de Cerdanya.
A aquestes ajudes, l’any anterior, s’hi van acollir unes quaranta famílies amb un total de 50 escolars inscrits. Això suma un total de 3.800 euros.
Tal com fan altres municipis com Puigcerdà, en aquest cas els ajuts es donaran mitjançant un xec bancari. Aquestes aportacions econòmiques es reparteixen de la següent manera: 150 euros per alumnes que facin batxillerat, formació professional de grau mitjà o educació secundària obligatòria (ESO), primer o segon cicle; 100 euros pels alumnes d’educació primària obligatòria, ja sigui en cicle inicial, mitjà o superior i, finalment, 50 euros, pels alumnes d’educació infantil.
El termini per presentar les sol·licituds finalitzarà el proper dilluns dia 12 de novembre. Cal presentar una còpia de la matrícula escolar del centre cerdà que correspongui, en horari d’oficina municipal, de 10 del matí a les 2 del migdia.