D’altra banda, en el darrer ple de l’Ajuntament de Tremp s’ha aprovat amb els vots a favor dels grups a l’equip de govern una moció en defensa de les institucions i les administracions. I en aquest punt el grup de Compromís per Tremp ha decidit no participar a la votació ja que considera que no pertany a política municipal.

I en l’apartat de precs i preguntes, Compromís per Tremp ha posat sobre la taula la preocupació del grup per una resposta que consideren que conté dades errònies per part de la conselleria en referència a les obres del reg de la Conca de Tremp i demanen a l’ajuntament que vetlli per aquest projecte.

Per la seva banda, l’equip de govern ha respòs que no només vetlla perquè es reprengui el projecte, sinó que demana a Compromís per Tremp que posi en coneixement de l’ajuntament els passos que es fan en aquest sentit mitjançant el partit.

A la part final del plenari, l’alcalde de Tremp ha donat resposta a algunes de els preguntes que el grup de Compromís va reclamar a l’últim ple i ha assegurat que la resta s’aniran responent quan la disponibilitat els ho permeti.

Parlen al vídeo: SÍLVIA ROMERO, PORTAVEU COMPROMÍS PER TREMP - JOAN UBACH, ALCALDE DE TREMP