Els joves de Puigcerdà decidiran com ha de ser el nou local Jove, situat sota la plaça Regne de Mallorca. L'ajuntament ha decidit deixar a les seves mans la reforma d'aquest espai, després de rebre una subvenció de 3000 euros de la Diputació de Girona amb la qual es pretén copsar l'opinió i les necessitats d'aquest col·lectiu. A través d'un procés de participació ciutadana, els joves de la vila definiran com ha de ser el seu local i quin mobiliari o aparells electrònics cal adquirir.

El procés es farà a través de les xarxes socials i també es portaran a terme diferents trobades amb els joves. Un cop s'hagin recollit les propostes, l'ajuntament iniciarà les obres de reforma del local. Des del consistori han explicat que la sala d'estudi i la polivalent del costat es mantindran com ara, i l'espai que es modificarà és on actualment hi treballen les tècniques de Joventut.
Recordem que la reforma global de l'edifici municipal es completarà amb l'adequació de l'antic restaurant de la plaça, que és on es traslladaran els serveis administratius. D’aquesta manera, les tècniques de Joventut de l’Ajuntament i les del Consell Comarcal podran coordinar-se per oferir als joves un local obert, amb visibilitat des del carrer i accessible a tothom.

Des de l'ajuntament han explicat que la reforma de l'espai, situat entre l'INS Pere Borrell i l'escola Vedruna, s'iniciarà a principis d'any.

Parlen al vídeo: CARME MAS, REGIDORA CIUTADANIA, BENESTAR I OCUPACIÓ