Diego Roldán, fins ara regidor de l’Ajuntament de Tremp per Compromís per Tremp, ha renunciat aquest dimarts a l’acta de regidor en la sessió plenària. Una renúncia que ha remarcat que es causada per motius laborals.

Diego Roldán ha estat més de 7 anys regidor del consistori. En una primera legislatura, a govern, concretament al capdavant de les regidories de festes i noves tecnologies, i durant aquesta última etapa, com a regidor a l’oposició. Ha volgut destacar que tot i deixar el càrrec de regidor, seguirà col·laborant amb el poble com ho ha fet fins ara i que s’emporta una molt bona experiència.

Tots els partits del plenari han agraït a Diego Roldán la feina feta durant aquests anys a l’Ajuntament i li han desitjat molta sort en la seva nova etapa professional al capdavant de l’escola Valldeflors de Tremp.

Parlen al vídeo: DIEGO ROLDÁN, COMPROMÍS PER TREMP