L’Ajuntament de Puigcerdà iniciarà aquest dimecres els treballs de fresat i repavimentació d’aglomerat asfàltic a la travessa Volart i a la Baixada de Bourg Madame.

En el cas de la travessa Volart els treballs, que estan pressupostats en 5.121,26€, es faran en el tram comprès entre el carrer Doctor Piguillem i la cruïlla amb els carrers Pons i Gasch i Pere Borrell, mentre que les obres a la Baixada de Bourg Madame es faran en el tram inferior del vial a partir del carrer de la Perxa. En aquest cas el cost serà de 7.469,78 €
Es preveu que les obres s'allarguin fins el divendres 9 de novembre. Durant aquest període de temps i en diversos moments, els treballs comportaran una reordenació de la circulació i talls de trànsit puntuals, alhora que en diferents moments també quedarà restringit l’accés als garatges i aparcaments particulars de la zona afectada.
Per altra banda a partir del proper dilluns dia 12 també s’iniciaran els treballs de remodelació de la placeta dels Bombers, actuació que té un doble objectiu: per una banda, renovar tot el paviment de la plaça, i per l’altra, impermeabilitzar-la per solucionar els problemes de filtracions d’aigua i d’humitats que pateixen els garatges i aparcaments situats sota la plaça.
Aquesta inversió tindrà un cost de 47.353,17 €, que també seran finançats per l’Ajuntament de Puigcerdà.