Ramon Villuendas, deixa l’alcaldia d’Esterri d’Àneu el proper dijous 8 de novembre i també l’acta de regidor. Segons ha explicat es tracta d’una decisió motivada per temes laborals, ja que l’encara alcalde d’Esterri tornarà a treballar a l’estació d’esquí de Baqueira Beret i el càrrec polític és incompatible amb el lloc de treball.
L’alcaldia d’Esterri fins a final de legislatura l’ocuparà Joan Antoni Blanco, actual regidor de l’ajuntament. Si bé Ramon Villuendas ha remarcat que li hagués agradat acabar la legislatura, ha comentat que el lloc de treball li impedeix fer les dos tasques i que ha hagut de triar.
Ramon Villuendas ha estat alcalde d’Esterri d’Àneu durant 11 anys i ha assegurat que aquest pas al costat no significa la desvinculació del poble, sinó tot al contrari, que seguirà col·laborant activament amb Esterri.