La Vall de Boí valora molt positivament la participació a la fira Expotural de Madrid que ha tingut lloc del dies 1 al 4 de novembre i on la Vall ha tingut un paper destacat. Tant és així que l’alcalde va formar part de la inauguració d’aquesta fira de natura i turisme sostenible i s’ha comptat amb un estand on s’ha promocionat tots els actius patrimonials, i en conseqüència turístics de la Vall de Boí i per extensió de la comarca de l’Alta Ribagorça.

Els tres patrimonis mundials que té la Vall de Boí, el Parc Nacional d’Aigüestortes amb el seu recent nomenament Starlight, el conjunt d’esglésies romàniques i les Falles patrimoni cultural, han estat alguns dels aspectes que més han cridat l’atenció dels visitants, però també ha despertat molt interès el Balneari de Caldes i els seus productes i l’estació d’esquí de Boí Taüll. I la cúpula amb imatges de la zona ha estat un dels grans atractius.

També s’ha promocionat les diferents activitats relacionades amb el senderisme i els camins de la comarca i s’ha ofert una mostra dels productes artesans i agroalimentaris que s’elaboren al territori.

Parlen al vídeo: MONTSE SENYÍS, DIRECTORA OFICINA DE TURISME DE LA VALL DE BOÍ