La Salle de la Seu d’Urgell ha fet un balanç positiu del programa pedagògic centrat en el joc que va començar a implementar fa quatre anys. El centre assegura que en aquest temps els resultats obtinguts han estat força rellevants. Així, remarquen que el fet d’incorporar el joc en el procés d’aprenentatge ha demostrat que els alumnes estan més motivats.

Tots els professors de la Salle s’han format per poder aplicar aquest programa i, de fet, aquest s’implementa des d’infantil fins als cicles formatius. Així doncs, al llarg de tota la seva formació, els alumnes aprenen matèries tant de l’àmbit de les ciències com de les lletres a través del joc.

Justament, i gràcies a aquesta experiència acumulada, la Salle serà l’encarregada d’impartir la formació que es farà aquest dissabte amb motiu del Festival del Joc del Pirineu, que tindrà lloc a la Seu. Enguany, la temàtica que s’oferirà als professors assistents serà la implantació del joc de rol a l’aula.

Parlen al vídeo: ANNA SANSA, DIRECTORA LA SALLE - MERITXELL NIETO, COORDINADORA PEDAGÒGICA - ALBA SOLÉ, CAP D’ESTUDIS PRIMÀRIA