El raper lleidatà Pablo Hasél, condemnat a presó per l’Audiència Nacional espanyola per apologia del terrorisme, ha ofert una conferència aquest divendes al vespre a la Seu d’Urgell. L’acte, emmarcat en la campanya “Demà pots ser tu”, d’Òmnium Cultural, ha omplert de gom a gom la sala de la Immaculada. Hasél ha exposat la seva situació i ha denunciat la manca de drets i llibertats que hi ha avui en dia a l’Estat espanyol. En aquest sentit, ha remarcat que fa molts pocs dies n’hem tingut un exemple clar.

Hasél ha estat condemnat a quatre anys de presó per cançons i piulades a tuiter. Si el recurs presentat al Suprem no prospera, haurà d’entrar a presó d’aquí ben poc. En aquest sentit, ha deixat clar que no seguirà els passos del raper Valtònic, també condemnat a presó.

Després d’aquesta xerrada, Hasél ha ofert un concert a l’Ateneu de l’Alt Urgell, juntament amb Charlie Efe.

Parlen al vídeo: PABLO HASÉL, RAPER