L'estació d'esquí nòrdic de Lles ja ha donat el tret de sortida a la temporada. Ho ha fet en una data molt avançada: l'1 de novembre. De fet, el complex mai havia obert tan aviat. Gràcies a les nevades de la setmana passada, l'estació ha ofert aquest pont de Tots Sants 20 quilòmetres de pistes trepitjades i també ha obert els circuits per a raquetes de neu.

Lles ha estat la primera estació de nòrdic del Pirineu en obrir les instal·lacions. Els seus responsables encaren amb optimisme la temporada i auguren que serà una de les millors dels últims anys, gràcies a la base de neu que ja té l'estació i que ajudarà a mantenir les pistes amb bones condicions.
Segons xifres facilitades des de l'estació, aquests primers dies de funcionament Lles ha sobrepassat el miler d'usuaris i unes dues mil persones més s'han apropat al complex per gaudir de la neu.

Aquesta temporada, l'estació ha fet algunes actuacions de millora, com ara instal·lar balles que fan ombra i al mateix temps acumulen la neu quan hi ha nevades. També disposa de nou material de lloguer.
L'estació de Lles no ha estat l'única en obrir. TuixentLa Vansa, a l'Alt Urgell, ha obert els circuits de raquetes aquest 1 de novembre i els circuits de nòrdic divendres. Uns 1400 usuaris ja han passat per aquest complex urgellenc, que continua obert entre setmana.
Per últim, Masella, que també va iniciar la temporada el dijous, ha rebut la visita de 16.000 esquiadors durant el pont.

Parlen al vídeo: RAMON SELLÉS, DIRECTOR ESTACIÓ NÒRDIC LLES