El CG Puigcerdà s'ha imposat aquest cap de setmana al fins ara imbatible CH Jaca i s'ha emportat els tres punts en jocs de la pista aragonesa. Així doncs, amb un marcador de 4-5, els ceretans es col·loquen segons a la classificació provisional amb 9 punts.
Malgrat que el desplaçament s'ha fet amb forces baixes, el Puigcerdà ha confiat en les seves possibilitats i ha aconseguit capgirar el marcador en el tercet temps.
Els aragonesos han encetat el lluminós amb un llançament de penal. El ceretà Paul ha igualat el partit, però poc després el Jaca s'ha tornat a avançar. Morer ha aconseguit l’empat a 2 en el segon període, però de nou els aragonesos sumaven un altre gol. Ja en el tercer període, amb un tir de Granell que ha estat desviat per Ivanov s'ha arribat a l'empat a 3. I amb aquest resultat, el Puigcerdà ha anotat dos gols més, obra de Muñoz primer i Tuohimaa després. Aquest darrer a 2 minuts i mig del final va ser definitiu perquè els punts viatgessin cap a Cerdanya.
Aquest proper cap de setmana el Puigcerdà rebrà al FC Barcelona. S'espera que sigui un duel interessant per veure si els dos equips estan igualats tal i com es va demostrar en el partit de primera volta jugat a la capital catalana.
Ara per ara, el Txuri Urdin segueix primer amb 15 punts, el CG Puigcerdà arriba a la segona posició amb 9 punts, seguit del CH Jaca que en té 8 i el FC Barcelona amb 6. El Majadahonda continua en el darrer lloc amb 3 punts