Aquests dies Madrid acull la fira Expotural, un esdeveniment dedicat a la naturalesa, el clima i el turisme sostenible on la Vall de Boí té un paper destacat. Joan Peralada, alcalde de la Vall de Boí, ha estat un dels encarregats d’inaugurar la fira i exposar la riquesa natural i patrimonial del municipi.

L’acte inaugural ha comptat amb una cerimònia budista on s’han unit en un sol recipient aigües portades de rius de diferents països del mon d’arreu dels cinc continents per tal de simbolitzar la unió entre cultures i on també s’ha unit aigua del riu Sant Nicolau, afluent del Noguera de Tor. Precisament l’alcaldessa de Madrid, Manuela Carmena, ha visitat just després de la inauguració l’estand de la Vall de Boí.

La fira s’allarga fins al dia 4 de novembre i es preveu que passin a banda de particulars, touroperadors i especialistes amb destinacions de turisme rural per l’esdeveniment, de manera que es donarà a conèixer encara més la Vall de Boí, i en conseqüència l’Alta Ribagorça i el Pirineu, per tal de posicionar-se com un destí turístic rural molt atractiu.

Parlen al vídeo: JOAN PERELADA, ALCALDE DE LA VALL DE BOÍ - MANUELA CARMENA, ALCALDESSA DE MADRID