L’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha fet aquest dimecres a la tarda un reconeixement als piragüistes urgellencs Miquel Travé, Pau Etxaniz i Annebel van der Kniff, del Club Cadí Canoë Kayak, pels èxits aconseguits aquest any. Travé ha estat primer classificat i medalla d'or al Campionat del Món Júnior en la modalitat C1 i primer classificat i campió d'Europa Júnior, en les modalitats C1 i K1.
Van der Knijff ha estat primera classificada i medalla d'or al Campionat del Món Sub23, en la modalitat de C1 patrulles.I Etxaniz ha estat tercer classificat i medalla de bronze al Campionat del Món Júnior, en la modalitat de C2 mixta.

Per la seva banda, tant els esportistes com el president del club s’han mostrat satisfets per aquest reconeixement.

D’altra banda, durant l’acte, Batalla també ha anunciat que l'Ajuntament de la Seu d'Urgell demanarà al Departament de Presidència de la Generalitat que el Club Cadí Canoë Kayak sigui rebut pel president de  Catalunya, Quim Torra. D’aquesta manera, es vol que es reconegui el treball realitzat pel club en els seus més de cinquanta anys d'existència.

Parlen al vídeo: ALBERT BATALLA, ALCALDE DE LA SEU D’URGELL - MIQUEL TRAVÉ, PALISTA - MARC VICENTE, PRESIDENT CLUB CADÍ CANOË KAYAK