Precisament l’estand de la Vall de Boí a Expotural es troba situat just al costat de la tribuna de parlaments, en un espai central de l’exposició i compta amb una representació de tots els atractius del municipi on tècnics experts en cada matèria expliquen la Vall. Hi ha el Parc Nacional d’Aigüestortes, el Centre del Romànic, l’estació d’esquí de Boí-Taüll i el Balneari de Caldes.

També a la fira s’hi ha fet arribar els empresaris de la comarca que treballen amb turisme.

També es pot gaudir d’un circuit de bicicletes de muntanya per promocionar el Buff Festival de la Vall de Boí que l’any 2019 se celebrarà del 12 al 14 de juliol.
El Pirineu està ben representat a la fira Expotural, ja que també hi ha un estand de la marca Pirineus que engloba totes les estacions d’esquí i promou el turisme actiu a la zona, així com l’Associació Montanya

Parlen al vídeo: MERITXELL CENTENO, GUIA-INTERPRETADORA DEL PARC NACIONAL D’AIGÜESTORTES - JOSEP LLUIS FARRERO, PRESIDENT C.C. ALTA RIBAGORÇA