L'equip sènior del club Gel Puigcerdà viatjarà aquest dissabte a Jaca per enfrontar-se a un vell conegut. Després de l'ajustada derrota de la setmana passada contra el Txuri Urdin, els ceretans encaren aquesta jornada amb bones sensacions. El tècnic Salva Barnola creu que la línia actual de treball és el camí a seguir i per tant l'equip continuarà en aquesta direcció.

En aquest proper partit seran baixa Boronat, Piñar, Jociles i el sancionat Demitiers. El Puigcerdà, però, intentarà emportar-se els tres punts a la pista aragonesa, sempre complicada per les seves dimensions olímpiques les quals obliguen als jugadors a no cometre errors.

Així doncs, abans del desplaçament, els grocs i negres són tercers a la classificació general, amb 6 punts, igual que el Barça. Els bascos es mantenen al capdamunt amb 12, seguits del Jaca, amb 8. El Majadahona continua en la darrera posició amb 3 punts.