Aquesta tardor la dansa és protagonista a Tremp. El passat diumenge es va dur a terme el primer espectacle del cicle Fem Dansa amb una proposta innovadora de dansa sobre xanques. Aquesta és la tercera edició de Fem Dansa i Tremp ha estat al projecte des de l’inici, amb la idea de promoure aquesta disciplina entre els més joves a més d’apropar espectacles al territori.

Des del projecte també es busca la participació i es fan tallers per introduir la població a la dansa. Precisament a Tremp el taller de l’edició passada va ser molt multitudinari i les diferents programacions que s’han anat fent al poble han portat a que nasqués un interès per la pràctica de la dansa.

Les properes activitats dins de Fem Dansa a Tremp són un espectacle infantil el 9 de novembre i una classe i concert de Swing el 24 de novembre.

Parlen al vídeo: MARGARIDA TROGUET, COORDINADORA PROJECTE FEM DANSA A CATALUNYA - MARIA PILAR CASES, REGIDORA CULTURA TREMP