L'estació de Masella iniciarà una nova temporada aquest dijous 1 de novembre. Gràcies a les baixes temperatures que s'han registrat des del passat dissabte l'estació ha pogut treballar intensament amb la xarxa de neu produïda, a més de les nevades d'aquests darrers dies. Així, doncs, Masella tornarà a ser la primera estació del Pirineu en obrir i és també l'única estació que ha pogut fer-ho en una data tan primerenca. Recordem que la temporada passada va començar el 10 de novembre, que fins llavors era la data més avançada de les últimes nou temporades.
Les instal·lacions obriran aquest dijous la pista de Coma Oriola i els remuntadors de Coma Oriola i Masella Jet a partir de les 9 h 15’h i fins les 16 h 45´. Els esquiadors que vulguin fer les primeres baixades de la temporada trobaran gruixos d'entre 20 i 50 cm de neu pols.
A partir del divendres dia 2 de novembre, si les condicions ho permeten, l'estació ampliarà el número de pistes obertes amb el sector de la Tosa i progressivament s'aniran obrin més pistes i remuntadors.
Des del complex han informat que romandrà obert ininterrompudament, sempre i quan les condicions siguin favorables.
Masella no és l’única estació que ja ha anunciat la seva data d’obertura. A l'Alta Cerdanya, Porté Pimorent, té previst obrir el 17 de novembre mentre que Font Romeu treballa amb la previsió d’obrir l’1 de desembre. Pel que fa a l'Alt Urgell, l'estació de nòrdic de Tuixent-La Vansa té previst iniciar la temporada aquest cap de setmana.