Junts Per la Seu ha presentat aquest dimarts al vespre en un acte públic al pediatra Jordi Fàbrega com a candidat a l’alcaldia de la ciutat per a les propers eleccions municipals del 2019. Davant de prop de 250 persones que gairebé omplien la sala Sant Domènec, Fàbrega ha explicat que vol potenciar la Seu com a ciutat inclusiva, saludable i amb una gran qualitat de vida. Tot i encapçalar la llista hereva del PDeCAT, ha remarcat que es presenta com a independent, i que Junts per la Seu vol aglutinar el màxim de sensibilitats possibles.

L’acte ha consistit en una conversa entre el mateix candidat i l’actual alcalde de la Seu, Albert Batalla, que ha assegurat que Fàbrega és la millor opció per al govern de la ciutat.

Els propers passos de Fàbrega seran construir l’equip que l’acompanyarà en la candidatura i elaborar del programa de govern. En aquest sentit, ha assenyalat que al llarg dels propers mesos es reunirà amb tots els col·lectius de la ciutat per copsar quines són les seves inquietuds i propostes.

Parlen al vídeo: JORDI FÀBREGA, CANDIDAT DE JUNTS PER LA SEU - ALBERT BATALLA, ALCALDE DE LA SEU D’URGELL