La Generalitat de Catalunya ha fet un estudi per redimensionar el projecte de millora del port de Comiols per tal que amb menys pressupost es puguin millorar les vies d’accés al Pallars Jussà.

El departament de Territori i sostenibilitat reconeix que el projecte de Comiols no es troba a l’agenda d’obres a dur a terme a curt o mitjà termini, ja que té un pressupost de molts milions d’euros i la crisi ha fet que les partides es reduïssin i es dediquessin a aspectes més socials.

Des de la comarca s’insisteix en que el port de Comiols és una via estratègica per la zona i que en moments determinats suporta un gran volum de trànsit incloent vehicles pesats. En aquest sentit, des del departament s’ha remarcat que si que hi ha previstes accions puntuals per tal de garantir la seguretat de la via.

Parlen al vídeo: ISIDRE GAVÍN, SECRETARI D’INFRAESTRUCTURES I MOBILITAT