L'Ajuntament de la Seu d'Urgell ja ha obert la licitació per al projecte de pavimentació de diversos carrers del municipi. El pla implica l'execució de reformes en més d'una quinzena de vials del nucli urbà i suma un pressupost total de gairebé 183.000 euros. L'obertura de pliques està prevista per al 20 de novembre vinent i l’alcalde de la Seu, Albert Batalla ha assenyalat que el desig del consistori és que a partir d'aquell moment els treballs es puguin executar el més aviat possible, ja que hi ha algunes actuacions urgents. Entre d’altres, el pla inclou la repavimentació i reparació del passeig de Joan Brudieu, així com diversos trams del passeig de Pasqual Ingla, la plaça de Mossèn Pere Pujol, l'avinguda de les Valls d'Andorra, l'avinguda de Garriga i Massó i els carrers de l'Orri, de Llorenç Tomàs i Costa, de la Canal Baridana, de Sant Domènec i del Monturull. També s'hi ha inclòs els passatges del Pare Fiter i de Sant Joan Despí, el camí del Salit i diverses actuacions puntuals en d'altres vials.