El poble deshabitat d’Àrreu, al Pallars Sobirà, comptarà d’aquí prop d’un mes amb el seu primer accés rodat. Actualment, el nucli, que va quedar despoblat el segle passat, només comptaamb dos camins de ferradura que el comuniquen amb el poble de Borén, situat ja al fons de la vall, a peu de la carretera que comunica Esterri d’Àneu amb Alòs d’Isil. Els propietaris de les cases que encara queden en peu al poble feia molt de temps que reclamaven la construcció d’una carretera, i ara l’ajuntament de l’Alt Àneu ha decidit construïr-hi almenys una pista.

Per la seva banda, els propietaris de les cases s’han mostrat satisfets d’aquesta solució i han mostrat la voluntat de començar a treballar en la restauració de les seves cases quan hi pugin accedir amb vehicle.

Des de l’Ajuntament han remarcat que un cop els veïns hagin completat la rehabilitació de les cases, caldrà iniciar el procés per fer-hi arribar l’aigua i la llum.

Parlen al vídeo: LAURA ARRAUT, ALCALDESSA D’ALT ÀNEU - ALÍCIA GIRALT, FILLA DE CASA NADAL D’ÀRREU