L'ajuntament de Puigcerdà reparteix aquesta setmana els ajuts per a llibres de text i material escolar als alumnes d'Educació Primària corresponents al curs 2018-2019. Com en els darrers anys, el consistori lliura un xec de 30 euros per infant a les famílies, per tal que aquestes puguin costejar una part del material escolar dels seus fills. Per poder beneficiar-se d'aquesta ajuda, cal que els nens i nenes estiguin empadronats a Puigcerdà i escolaritzats al municipi, és a dir, a les escoles Alfons I, Llums del Nord o Vedruna. A més, és indispensable que les famílies no tinguin deutes pendents amb el centre educatiu derivats de l’adquisició de material escolar o de la participació en les activitats. En aquest cas, l’Ajuntament lliura l’import de la subvenció directament a l'escola.
Des del consistori veuen important mantenir aquest ajut i que sigui de caràcter universal.

En total es repartiran 464 xecs que beneficiaran unes 400 famílies, el que representa una inversió municipal de gairebé 14.000 euros.
Fins aquest dimecres al matí es repartiran els xecs als alumnes d'Educació Primària i al gener es donaran els ajuts als alumnes d’Educació Infantil, Secundària, Batxillerat, Cicles Formatius, Programes de Formació i Inserció i la UEC.
A banda d’aquesta ajuda a les famílies per costejar el material escolar, l’equip de govern manté altres subvencions en l’àmbit educatiu, com ara els ajuts a les Ampes, a més de les que es destinen a les activitats escolars, com ara piscina o Setmana Blanca.

Parlen al vídeo: DOMINGO MORA, REGIDOR HISENDA AJUNTAMENT PUIGCERDÀ