La CUP de la Seu repartirà fins a 4.000 euros entre diverses entitats, per tal d’ajudar-les a dur a terme alguna activitat de caire sociocultural. Des de principi de mandat, l’únic representant de la formació a l’Ajuntament de la Seu, Pau Lozano, ha entregat a la CUP el 100% dels diners rebuts en concepte de regidor per part del consistori. Ara, la formació ha decidit repartir aquests 4.000 euros entre el teixit associatiu del territori.

A l’hora de decidir a quins projectes s’atorguen els diners, es tindran en compte diferents aspectes. Entre altres, si es tracta d’una entitat de la Seu o l’entorn, o si el projecte s’emmarca en el moviment popular i l’autoorganització.

D’altra banda, justament aquests dies la formació ha començat a treballar per constitui la candidatura de cara a les properes eleccions municipals a la Seu.
De moment s’han constituit diferents grups de treball per elaborar el programa electoral, i a principis d’any està previst que es comencin a designar els candidats.

Parlen al vídeo: PAU LOZANO, REGIDOR CUP - XÈNIA ANTONA, MEMBRE CUP