El Festival del Joc del Pirineu vol posicionar-se com un dels referents a nivell nacional i és per això que prepara novetats de cara a l’any que ve. Tot plegat s’ha donat a conèixer aquest dimarts durant la presentació de la tercera edició, que tindrà lloc del 8 a l’11 de novembre. La d’aquest any serà la darrera que se celebra en aquestes dates, ja que a partir de la quarta edició es mourà al mes de març. D’aquesta manera es vol que no se solapi amb els principals festivals de jocs a nivell nacional i internacional i que, d’aquesta manera, pugui seguir creixent.

Pel que fa a l’edició d’enguany, una de les novetats és que s’apostarà especialment pels jocs de rol. L’altra és la creació d’un joc dirigit a totes les edats que pretén fer que l’acció surti de la Sala Sant Domènec, que serà l’espai principal, per tal que tota la ciutat sigui un tauler de joc.

El festival comptarà amb 300 jocs a la sala Sant Domènec, així com amb diferents indrets més a l’Espai Ermengol i a les Monges. Enguany el festival creix un dia i les jornades dirigides a les escoles començaran ja el dijous, en comptes del divendres.

Parlen al vídeo: XAVIER SOCÍAS, DIRECTOR DEL FESTIVAL - ALBERT BATALLA, ALCALDE DE LA SEU D’URGELL