Més de 400 persones han assistit a la Trobada Intergeneracional de Lleida per a gent gran i famílies que ha tingut lloc aquest dissabte a Tremp i on s’han realitzat diferents activitats, xerrades i visites a diferents espais del municipi.

La trobada ha comptat amb el suport i representació de diferents departaments de la Generalitat: Treball, Afers Socials i Famílies, Empresa i Coneixement, Interior, Salut, Cultura, Ensenyament i Presidència amb la Secretaria General de l’Esport a banda de les administracions locals i comarcals, ja que entre tots es vol promoure l’envelliment actiu i l’autonomia personal.

La trobada ha començat a La Lira, amb la presentació institucional i una taula rodona i a partir de mig matí s’ha pogut gaudir d’activitats a l’escola Valldeflors, al parc de Bombers, Epicentre i casc antic de Tremp entre altres. S’ha fet una ballada de sardanes i un dinar popular. La festa s’ha acomiadat amb una dinamització teatralitzada i música en directe.
Aquesta trobada es preveu fer-la cada 2 anys alternant la Plana de Lleida i l’Alt Pirineu i Aran.

Parlen al vídeo: JOAN UBACH, ALCALDE DE TREMP - FRANCESC IGLESIES, SECRETARI D’AFERS SOCIALS I FAMÍLIES

el Pirineu avui