L'Ajuntament de la Seu d'Urgell ha rebut una subvenció del Departament de Treball, Afers socials i Famílies de la Generalitat per tal de poder contractar en pràctiques joves beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya i millorar la seva ocupabilitat amb l’adquisició de les aptituds i les competències derivades de la pràctica laboral. L’objecte d’aquesta convocatòria és la contractació de tres joves per dur a terme tasques a l’Ajuntament emmarcades en els àmbits de les adaptacions de l’administració local a la llei de transparència; la implantació dels expedients electrònics; i el nou reglament de protecció de dades, a través de contractes de pràctiques remunerades durant sis mesos a jornada completa. Justament aquest dilluns s’ha iniciat el procés de selecció.

el Pirineu avui