El llegat del músic, investigador i divulgador musical Artur Blasco podria quedar recollit en un Centre de la Cultura Popular Pirinenca. Així ho ha donat a conèixer aquest dilluns la consellera de Cultura, Laura Borràs, que ha visitat la Seu d’Urgell. Aquesta, justament, ha estat una de les qüestions que s’ha abordat en la reunió que ha mantingut a l’ajuntament de la Seu, amb el mateix Blasco, entre d’altres personalitats. Tot plegat, però, es troba encara en una fase embrionària.

Per la seva part, Blasco ha remarcat que ell posa a disposició tot el patrimoni musical pirinenc que va començar a recollir l’any 1965 i que compta amb 1.500 cançons.

A banda, Borràs també ha mantingut una reunió al Museu Diocesà d’Urgell, on ha abordat amb l’arquebisbe, Joan-Enric Vives, el projecte de renovació i ampliació del Museu.

Borràs ha aprofitat la seva visita a l’Ajuntament de la Seu d’Urgell per signar el llibre d’honor de la ciutat, i per pronunciar la conferència inaugural del curs 2018-2019 a l’Escola Oficial d’Idiomes.

Parlen al vídeo: LAURA BORRÀS, CONSELLERA DE CULTURA - ALBERT BATALLA, ALCALDE DE LA SEU D’URGELL - ARTUR BLASCO, MÚSIC I DIVULGADOR MUSICAL

el Pirineu avui