El CG Puigcerdà ha caigut aquest dissabte a casa davant del líder, el Txuri Urdin. En el darrer minut els bascos han anotat el tercer gol, que deixava el marcador en un ajustat 2-3.
Tot i remuntar el primer gol de l’equip visitant, el Txuri Urdin ha demostrat molt ofici, sobretot des de la porteria, i ha sabut aprofitar els errors dels locals a la perfecció. Tot i millorar en el joc, a els grocs i negres els ha faltat encert en la porteria rival i aprofitar millor els rebots. Una errada inexplicable en l'últim minut per part del porter local Grinfogels ha donat la victòria als bascos.
Els golejadors van ser #69 Leon Tona assistit per #9 Nacho Granell i #24 Pol Durán i #41 Oriol Boronat en situació de Power Play, assistit per #17 Ramon Morer i #61 Carlos Rivero.
La propera setmana els ceretans visitaran a l’invicte CH Jaca en la lluita per la segona plaça, que ara està en mans dels aragonesos. El Txuri Urdin segueix primer amb 12 punts, el Jaca en té 8 i el Puigcerdà i el Barça es situen tercers empatats a 6 punts.

el Pirineu avui