Anna Ritz serà la candidata a les properes eleccions municipals per PdCat a Tremp. Actualment Anna Ritz ja és regidora de l’Ajuntament de Tremp i ha decidit fer un pas endavant i encapçalar la llista de les municipals del mes de maig després que l’actual alcalde Joan Ubach hagi decidit no tornar-se a presentar.

Ja fa temps que Ritz està vinculada a la política municipal i comarcal i des de sempre ho ha estat al poble de Tremp formant part de nombroses entitats, en algunes fins i tot al capdavant.

L’elecció del candidat s’ha fet mitjançant primàries i el nom de la candidatura serà “JUNTS PER TREMP”, ja que el que es busca és formar un equip de persones que també integri independents de diferents sectors de la població amb ganes de treballar pel municipi.

Parlen al vídeo: ANNA RITZ, ALCALDABLE DE PDECAT A TREMP

el Pirineu avui