Isona ha celebrat aquest diumenge la setzena fira del boletus, una fira que, tot i la pluja, ha acollit un bon nombre de paradistes i visitants. Les activitats que s’han dut a terme entre el dissabte i el diumenge han comptat amb una molt bona afluència de gent i a més, enguany, està sent una bona temporada de bolets.

La fira ha estat inaugurada per lo Pau de Ponts i ha comptat amb la presència de nombroses autoritats, entre elles, Isidre Gavín, Secretari d’infraestructures i mobilitat de la Generalitat, que ha destacat la qualitat dels productes del territori.

La fira, que s’ha trasllat al poliesportiu per la pluja ha comptat amb una trentena de parades entre artesania i agroalimentació i s’ha celebrat el tradicional concurs de cistelles de bolets que ha tingut molta participació tant individual com per penyes. Al llarg del cap de setmana també s’ha pogut gaudir de menús de bolets, tastos, actuacions musicals, sortides guiades al bosc i tallers per a tots els públics i edats.

Parlen al vídeo: CONSTANTE ARANDA, ALCALDE ISONA I CONCA DELLÀ - ISIDRE GAVÍN, SECRETARI D’INFRAESTRUCTURES I MOBILITAT

el Pirineu avui