La pista de gel del club poliesportiu Puigcerdà rebrà aquest dissabte a la nit el Txuri Urdin, actual líder de la lliga estatal d'hoquei gel i un dels clars favorits a emportar-se els títols de la temporada.
Després d'encadenar dues victòries, el Club Gel Puigcerdà encara aquesta visita amb ganes però sense oblidar que els bascos venen molt ben preparats.

L'entrenador Salva Barnola creu que el fet d'haver jugat la Continental Cup fa només uns dies podria passar factura al Txuri Urdin. Així, doncs, els ceretans intentaran batre aquest rival fort, l'únic equip que no han pogut superar els darrers dos anys, tot i tenir-ho a tocar en algun enfrontament. I és que, segons han explicat des del club, els bascos tenen el millor porter de la lliga, Ander Alcaine.

El Puigcerdà tindrà algunes baixes importants a la línia defensiva, com són la Demiters per sanció i Bosch per lesió. Recupera però, David Caballero després de dos mesos de lesió.

Des del club fan una crida a l'afició perquè dissabte omplin les grades per donar suport al seu equip. Abans del partit, es farà la presentació dels equips en totes les categories.

el Pirineu avui