La Comissió permanent del Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici ha acordat fer arribar al govern de la Generalitat una queixa per l'ocupació desordenada de l'aparcament de la Peülla durant les obres de col·locació de les barreres antiallaus, fet que ha provocat que l’estacionament quedés pràcticament bloquejat i perjudiqués l’aparcament dels visitants a la zona durant l’estiu.

Es tracta d’una zona molt concorreguda, des d’on s’accedeix a l’Estany de Gerber, i durant els mesos de més afluència de visitants els vehicles s’han estacionat a la vora de la carretera.
D’altra banda, la comissió ha informat de la recepció del certificat Starlight al parc nacional i també dels treballs que s’estan fent per esdevenir Reserva de la Biosfera, amb la idea de servir per fer una dinamització socioeconòmica de l’entorn, tot i que es tracta d’un procés que es preveu que s’allargui fins l’any 2021.

Parlen al vídeo: JOSEP ENRIC LLEBOT, PRESIDENT PARC NACIONAL AIGÜESTORTES I ESTANY DE SANT MAURICI

el Pirineu avui