La Seu d’Urgell acollirà aquest proper dilluns a la tarda un acte per commemorar el 70è aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans. L’organitzarà el col·lectiu l’Alternativa al Centre Cívic, i comptarà amb una conferència de l’activista i president de Justícia i Pau, Arcadi Oliveres. A més, també es podrà visitar l’exposició Art i drets humans, amb obres de diversos alrtistes locals.

Aquest col·lectiu ja fa temps que treballa i el blog i la revista L’Alternativa són alguns dels seus fruits més visibles. Ara, però, volen fer un pas més i constituïr-se en associació per organitzar activitats socioculturals a la Seu.

De moment, el col·lectiu ja l’integren una setantena de persones, i està previst que properament celebrin una assemblea constituent.

Parlen al vídeo: YANN MARAIS, PORTAVEU L’ALTERNATIVA

el Pirineu avui