L’Ajuntament de Talarn ha fet entrega aquest migdia a l’Associació espanyola contra el càncer del xec amb la recaptació que es va aconseguir pel Sopar Solidari de la festa major. Cada any, Talarn realitza un sopar solidari on a través d’un sorteig de diferents obsequis es recull una quantitat de diners que s’entrega a una entitat relacionada amb la salut.

El sopar solidari ja compta amb 5 edicions i cada any la recaptació ronda la mateixa xifra, un import més que considerable i que ja ha beneficiat a diferents associacions del Pallars.

Enguany l’associació espanyola contra el càncer ha comentat que destinarà els diners de la recaptació a investigació de la malaltia i han agraït el gest solidari de l’Ajuntament de Talarn vers la seva associació.

Parlen al vídeo: INÉS MORÉ, ALCALDESSA DE TALARN

el Pirineu avui