La construcció de la rotonda al nord d’Oliana acumula un nou retard, degut a un imprevist d’última hora. Fa pocs dies estava previst que ja poguessin començar els treballs de pintura previs a l’inici de les obres, que havia de ser imminent. Tot plegat s’havia de fer un cop acabats tots els processos d’expropiació dels terrenys que es veuran afectats per l’obra. Tot i això, un problema d’última hora amb la modificació del traçat de les torres elèctriques que hi ha a la zona ha fet que els treballs encara no puguin començar.

Recordem que aquesta rotonda permetrà millorar la seguretat a la sortida nord d’Oliana, on hi confluexien l’accés al polígon industrial i la carretera de la Valldan. D’altra banda, Sala s’ha mostrat satisfet pequè les obres al pont de Peramola, on fa unes setmanes hi va haver un accident mortal, avancen segons el previst.

Recordem que les obres permetran canviar els blocs de formigó i les baranes lleugeres de ferro, perquè no compleixen la normativa actual de seguretat. A més, es renovarà el paviment del pont en els seus vuitanta metres de llargada, així com els trams que hi donen accés tant des de la banda de Peramola com des de la d’Oliana. Les obres tindran un cost de 400.000 euros i s’allargaran durant dos mesos. 

Parlen al vídeo: MIQUEL SALA, ALCALDE D’OLIANA

el Pirineu avui