El Museu Cerdà acull aquests dies l'exposició 'Portes', del pintor Pere Morera. Es tracta d'un conjunt de portes que, servint com a taules de suport d’objectes que havien de ser lacats, han esdevingut peces de gran qualitat pictòrica. Així doncs, amb els anys i de manera casual, l'autor ha aconseguit aquesta vintena d'obres, on les línies, les taques, les ombres i altres matisos en són els protagonistes.

Morera va exposar per primer cop a l'Escola d'Art de Vic l'any 2016, amb la finalitat de mostrat les seves portes pintades a l'atzar. Poc després també va tirar endavant l'exposició 'Les portes parlants' al seu poble natal Sant Julià de Vilatorrada i posteriorment va participar a la mostra 'Les portes d'Europa' per qüestionar en un pla simbòlic el que passa amb les fronteres del vell continent.

L'obra de Pere Morera es pot visitar fins al diumenge 4 de novembre a la primera planta del Museu Cerdà de Puigcerdà.

el Pirineu avui