Òscar Ordeig encapçalarà per tercer cop consecutiu la llista de Compromís per la Seu de cara a les eleccions municipals del maig que ve. La formació l’ha designat formalment cap de llista en una reunió celebrada aquest dilluns al vespre. Ordeig s’ha mostrat esperançat de poder sumar el màxim de sensibilitats possibles per fer una candidatura potent que desbanqui a l’actual equip de govern del PDeCAT.

En aquest sentit, Ordeig ha insistit que Compromís per la Seu vol ser una plataforma per gestionar la ciutat, on hi poden confluir persones amb diferents sensibilitats a nivell nacional.

Pel que fa a l’equip que l’acompanyarà, Ordeig ha assegurat que aquest s’anirà definint properament. Tot i això, ha mostrat la voluntat d’integrar a la llista a totes aquelles persones que actualment ja formen part del projecte. A banda de la regidoria a l’Ajuntament de la Seu, Ordeig també és diputat del PSC al Parlament.

Parlen al vídeo: ÒSCAR ORDEIG, CANDIDAT A L’ALCALDIA PER CXLS

el Pirineu avui