L'ajuntament de Llívia ja ha iniciat els treballs de millora al carrer Frederic Barnades, situat al nucli històric de la població. Després de remodelar els carrers Raval i dels Forns, ara ha estat el torn d'aquest vial que, segons han explicat des del consistori, també es trobava en mal estat. L'actuació preveu substituir les llambordes per asfalt, tal com s’ha fet en altres carrers.

La remodelació del carrer Frederic Barnades té un cost d'uns 30.000 euros. Un cop finalitzin els treballs, l’ajuntament preveu invertir 125.000 euros més en la millora d'altres carrers, com són els que van des de la cruïlla de Cereja fins gairebé la sortida de la població. Això inclou els carrers Bulloses, Bell-lloc, Coronas, Carlit, Ur, Dorres i Ral.
Recordem que l’ajuntament de Llívia ha invertit més de 600.000 euros en millorar els carrers del municipi, 400.000 dels quals han servit per refer íntegrament el carrer Puigcerdà.

Parlen al vídeo: ELIES NOVA, ALCALDE DE LLÍVIA

el Pirineu avui