Ferrocarrils de la Generalitat i la Federació Catalana d’esports d’Hivern renoven una temporada més el compromís de col·laboració. Les 5 estacions gestionades per Ferrocarrils: la Molina, Vall de Núria, Valler 2000, Espot Esquí i Port Ainé van sumar la passada temporada més de 714.000 persones.
Entre els diferents aspectes inclosos en l’acord de renovació del contracte, destaca la notable difusió que continuarà realitzant la Federació de les estacions de Ferrocarrils a través dels seus portals informatius, les xarxes socials i la Revista Esports d’Hivern però també l’organització de competicions de tots els nivells a totes les estacions i més tenint en compte l’horitzó d’uns Jocs Olímpics d’hivern. Precisament es vol que l’esquí de competició segueixi sent una perfecta eina de promoció a partir de la qual potenciar el desenvolupament del territori i seduir a futurs usuaris.

el Pirineu avui