Els alumnes de sisè de l’escola Els Raiers de La Pobla de Segur aquesta setmana gaudeixen de l’estada d’altres nens i nenes de la seva edat vinguts de diferents països i amb qui fa temps que treballen conjuntament projectes de medi ambient, natura i esport, tot amb l’anglès com a llengua vehicular.

Durant la setmana, el grup de 73 alumnes, han dut a terme diferents activitats per ensenyar als seus corresponsals l’entorn on viuen i han fet des de visites al Parc Nacional d’Aigüestortes, a tallers, rutes per La Pobla i aquest dimecres esports d’aventura a Cellers.

Les escoles participants són de Polònia, Romania, Bulgària, Itàlia i Turquia. EL projecte té una durada de 2 anys, va començar el curs passat i els alumnes es van desplaçar a Turquia i Romania i enguany a part de La Pobla es desplaçaran a Polònia.

Parlen al vídeo: ÀNGELS BATALLA, MESTRA ANGLÈS ESCOLA ELS RAIERS

el Pirineu avui