L’Escola Oficial d'Idiomes de La Seu d'Urgell compleix enguany 15 anys i per celebrar-ho està realitzant aquests dies una setmana cultural oberta a tothom. Entre les activitats programades hi ha visites guiades a la Seu en anglès i francès, tallers, xerrades, jocs, sessions de conversa i projeccions de pel·lícules en versió orginal subtitulada. A més, alguns establiments de la Seu s'han inspirat en l'EOI per oferir alguns del seus productes durant tot el curs. Així, hi ha la “galette EOI” a la Creperia Ignasi,  el “berenar EOI” als Escoberts i el “còctel EOI” a Glops. A més, del 22 al 28 d'octubre el Restaurant Katja ofereix dinars i sopars en anglès i francès. Així, es rep el menú  únicament en la llengua triada juntament amb un menú de conversa per ajudar a parlar durant tot l'àpat en anglès o francès.
La setmana cultural finalitzarà el dilluns 29 d'octubre amb la conferència inaugural del curs 2018-2019 a càrrec de la consellera de Cultura de la Generalitat, Laura Borràs. Tindrà lloc a les 8 del vespre a la Sala de la Immaculada.

el Pirineu avui