Aquest dimecres s’ha posat en marxa el Carnet Jove de la Seu d’Urgell i ho ha fet amb quaranta descomptes i avantatges en establiments de la ciutat. Es tracta d’una de les set proves pilots que es realitzen arreu de Catalunya, i persegueix un doble objectiu. D’una banda, es volen captar més usuaris, tot ampliant el nombre d’ofertes i descomptes, i de l’altra es vol potenciar el consum en establiments locals.

La prova pilot durarà un any i l’objectiu és anar captant més descomptes i ofertes entre els establiments de la Seu, per tal de fer més atractiu per als joves fer-se el carnet.

El Carnet Jove es tramita a través de CaixaBank, i els que s’expedeixin des d’ara a les oficines de la ciutat ja comptaran amb el logo de l’Ajuntament de la Seu. Els descomptes i les ofertes que s’han incorporat van des de la perruqueria o la papereria fins a la farmàcia, l’òptica, la formació, la cultura o l’esport. Justament l’Ajuntament de la Seu ha incorporat alguns descomptes en aquests darrers tres àmbits.

Parlen al vídeo: ALBERT BATALLA, ALCALDE DE LA SEU D’URGELL - PUJOL, DIRECTORA GENERAL JOVENTUT - CESC POCH, DIRECTOR AGÈNCIA CATALANA JOVENTUT

el Pirineu avui