Des d’aquest dimecres els productes agroalimentaris pallaresos disposen d’un espai a la xarxa social Youtube. Es tracta d’una aposta més del programa Al teu gust aliments del Pallars de l’Ajuntament de Tremp a través del qual es promociona els productes i els elaboradors de la zona, ara també a través de vídeos a la xarxa, concretament es poden trobar a Canal Girella.

En aquest nou espai es penjaran vídeos curts dedicats als diferents productes agroalimentaris del Pallars Jussà, així com receptes i altres gravacions relacionades amb el territori vinculat a aquests productes i que configura el paisatge actual de la comarca. Però també hi trobarem elaboracions culinàries fetes per cuiners de fora del Pallars.

El primer capítol està dedicat a la girella, que també dona nom al canal, ja que és l’embotit per excel·lència de la zona i cada 2 o 3 setmanes es penjarà nou contingut.

Parlen al vídeo: ANNA RITZ, REGIDORA PROMOCIÓ LOCAL TREMP

el Pirineu avui