Fins a finals de mes es pot visitar a l’Oficina de turisme del Pallars Sobirà l’exposició L’Àvia Feliç, una mostra d’il·lustracions fetes a través de poemes de Joana Raspall. Es tracta de 37 il·lustracions, i cadascuna il·lustra un poema i està feta per un il·lustrador diferent.

La il·lustració dona molt més joc a un text i el fet que el text siguin poemes encara dona molt més espai a la imaginació per crear i interpretar. Joana Raspall ha treballat molt la poesia infantil i la il·lustració de textos seus fa que als infants els cridi molt l’atenció.

Tot i disposar d’una gamma cromàtica concreta, a l’exposició es pot veure els diferents estils dels il·lustradors i com cadascú ha interpretat els poemes de Joana Raspall.

Després de la seva estada a Sort coincidint amb el festival Lo Llumener, l’exposició es desplaçarà a Tremp.

Parlen al vídeo: CINTA RAMOS, COORDINADORA EXPOSICIÓ A SORT

el Pirineu avui