Un total de 22 pilots han participat aquest divendres i dissabte a la segona edició del Rally Comtat de Cerdanya, una prova automobilística de regularitat en carretera oberta amb sortida i arribada a Alp. Després de la bona acollida que va tenir l'any passat, l'associació Cerdanya Racing, organitzadora de la prova, ha tornat a impulsar aquesta cita pels amants del motor que transcórre per diferents comarques fins a sumar prop de 700km. D'aquests, 408 corresponen a trams cronometrats dividits en 2 etapes.

Juan Pedro García-Sergi Giralt (Autobianchi A112 Abarth-YT2) s'han proclamat vencedors de la prova, seguits de Carles Fortuny-Carles Jiménez amb el seu Lancia Beta Coupe-C2 i Francesc Segú-Joaquim Segú i el VW-Porsche 914 2.0-H3.

A diferència de la primera edició, la prova d'enguany no ha passat per territori francès, degut a les noves exigències de la federació francesa. Tot i això, els participants han recorregut també 700 km.

el Pirineu avui